Berrin Bal Onur

Berrin Bal Onur

HAYATI - BİYOGRAFİSİ

1969 yılında İstanbul’da doğan Berrin Bal Onur, satış yöneticisi olarak başladığı kariyerine, Sabah ve Hürriyet dergi gruplarının çeşitli yayınlarında reklam  koordinatörü olarak devam etti.

1994 yılında İngiltere’de satış-pazarlama eğitimi aldı.

Özel radyo yayıncılığının yeni geliştiği dönemde Show TV yayın grubu radyolarının reklam grup koordinatörü göreviyle satış organizasyonlarını yapılandırdı.

2000 yılında Neşe  Biber ile birlikte Türkiye’nin ilk peynir ve yöresel ürünler konusunda uzmanlaşmış şirketi Antre Gourmet’yi kurdu.

2007 yılında MSA/City&Guilds Uluslararası Profesyonel Aşçılık Okulu diplomasına sahip oldu.

Neşe Biber  ile yazdıkları “Peynir Aşkına” ve “50 Peynirli Şehir Balıkesir”, “Zeytin Ülkesi Balıkesir”,  “Ekmek Şehri Balıkesir” isimli   dört   kitabı bulunan Bal Onur’un çalıştığı son kitabı “Türkiye’nin Balları” üstünedir.

Yemek kültürü araştırmacısı olarak danışmanlık, eğitim, araştırma çalışmalarını sürdürmekte  yönetiminde olduğu KEDV-Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı’nın dar gelirli kadınların ekonomik durumlarını ve yaşam kalitelerini güçlendirme çalışmaları içinde yer almaktadır.  Yazar ayrıca Yöresel Ürünler ve Coğrafi İşaretler Türkiye Araştırma Ağı - YUCİTA üyesidir.

YAZARIN KİTAPLARI

Türkiye'de Yaşıyorum, Ne Yediğimi Biliyorum! PEYNİR

Neşe Biber Berrin Bal Onur

Türkiye'de Yaşıyorum, Ne Yediğimi Biliyorum! PEYNİR

Çevirmen:

Kategori: Çocuk

₺189,00 270,00 ₺

E-Posta Adresiniz

Yeni çıkan kitaplar, kampanyalar ve tüm yeniliklerden haberdar edelim.

Üyelik Sözleşmesi, Aydınlatma Metni’ni ve Gizlilik ve Çerez Politikası’nı okudum, anladım ve onaylıyorum.

Lütfen Üyelik Sözleşmesi, Aydınlatma Metni ve Gizlilik ve Çerez Politikası metinlerini onaylayınız!